Wij reinigen de zonnepanelen met De Maan Puur Osmose Water Systeem. Puur Osmose Water, vrij van mineralen en kalk, wordt via een telescoopborstel op de zonnepanelen gespoten, waarna het streeploos opdroogt. De reiniger hoeft slechts één handeling te verrichten en kan met beide benen op de grond blijven staan. Het gebruik van ladders is overbodig. Er wordt geen zeep gebruikt.

Het kraanwater zoals dat bij iedereen door de leidingen stroomt bevat, hoewel gezuiverd, nog steeds vele zouten en mineralen. Het pure water, nodig voor de reiniging van zonnepanelen, wordt verkregen door een proces dat ‘omgekeerde osmose’ heet. Door gedegen te sproeien, borstelen en na te spoelen, resulteert het daarom in een streeploos oppervlak, omdat het vuil er samen met het water mee afkomt.
 
Alle voordelen van zonnepanelen-reiniging door De Maan Schoonmaakdiensten op een rij:

Neem met ons contact op voor meer informatie: 0544-461592 / 06-22433866 of mail naar info@demaanschoonmaakdiensten.nl

SOLAR CLEANER ZONNEPANELEN REINIGER

Vergelijk zonnepanelen eens met een auto. Na een fikse regenbui is je auto echt niet schoon. Over de gehele auto zal je vet-, vuil- en zandaanslag vinden en eventueel hardnekkige vogelpoep. Het rendement van zonnepanelen neemt sterk af naar mate ze vervuild raken (tot wel 30%). In de praktijk zijn de eerste vormen van vervuiling al na enkele maanden zichtbaar.

Om het rendement hoog te houden is de Solar Cleaner ontwikkeld. De unieke samenstelling van het product rekent af met alle type vervuilingsproblemen.

Nu bij De Maan Schoonmaakdiensten deze Super reiniger voor maar slechts € 13,80 PER LITER inclusief B.T.W.